Hoofs & Paws Photography

Over mij

Over mij

Ik ben Sophie, woon samen met mijn vriend Steffen en met onze 2 viervoeters Bullit en Blaze. Al op jonge leeftijd liep ik elke vakantie rond met een fototoestel. De liefde voor fotografie zat er dus al van kleins af in.

Na enkele modules fotografie en fotobewerking gevolgd te hebben, heb ik de stap gezet om mijn bijberoep te starten. Ook nu investeer ik nog steeds in het bijleren en volg ik nog regelmatig workshops.

Sophie Houben Photography bevindt zich in Neeroeteren, deelgemeente van Maaseik, te Limburg.

Je kan er enerzijds terecht voor zwangerschap-, sitter-, cakesmash-, gezin-, en communiefoto’s. Anderzijds kan je er ook terecht voor paarden- en hondenfotografie.

Ik hoop dat je alle info die je zoekt, hier op de website kan terugvinden. Zo niet, aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen.

💕 Liefs, Sophie.

Paarden- en hondenshoot

 

Paarden zijn mijn passie sinds kleins af. Als 6-jarige kon je me wekelijks, soms zelfs 2 keer, op de manege vinden om te rijden en de paardjes te verzorgen. De microbe is blijven zitten (en wordt alleen maar erger volgens mijn partner ;-)), dus leek het mij ideaal om mijn 2 passies (paarden en fotografie) te combineren.

En ook honden zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Mijn 2 viervoeters zijn echt mijn kinderen. De onvoorwaardelijke liefde die je van hun dagelijks ontvangt, is meer dan goud waart! En wat is dan mooier dan deze goudklompjes te vereeuwigen op foto?

Tijdens de fotoshoot staat jouw paard/hond (en eventueel jijzelf) centraal. Het belangrijkste aspect voor mij is dat we alles doen in een ontspannen sfeer zodat jouw paard/hond en jij zelf op je gemak zijn.

Hierdoor zal ik je een galerij kunnen afleveren waar je gelukkig van wordt. Met deze galerij wil ik je een prachtige herinnering geven van een leuke fotoshoot van jou en je beste vriend.

Tijdens een fotoshoot van/met jouw paard/hond, gaan we naar een mooie locatie (deze bespreken we samen). We doen dit tijdens het gouden uurtje, omdat dit tijdstip van de dag de mooiste sfeer geeft, het licht is dan zacht en warm.

We maken tijd voor zowel portret foto’s als actie foto’s. Zowel jij samen met je paard/hond als van jouw paard/hond alleen. De tijd die we hiervoor nodig hebben is een uur à anderhalf uur. Dit is een beetje afhankelijk van hoe jouw paard/hond meewerkt.

Je kan voor de shoot gebruik maken van mijn jurken. Ik zal je hiervan op voorhand de foto’s doorsturen zodat je zelf kan kiezen welke je leuk vindt.

Na maximum 2 dagen krijg je van mij een link toegestuurd waarin je de online galerij kan terugvinden, waaruit je dan zelf het aantal foto’s kan kiezen die je graag bewerkt wil zien. De bewerkte foto’s zal je dan toegestuurd krijgen binnen de 14 dagen.

Contact

Elerweg 38A
Neeroeteren, 3680
België

Bevestiging interesse shoot

12 + 15 =

Aanbevelingen

Heel toffe ervaring, met een mooi resultaat ! Dank je wel Sophie

Carlijne Vanreyten

Wat ben ik blij met de resultaten van de fotoshoot samen met mijn paard. Prachtige herinneringen, voorgoed vastgelegd. Naast de fantastisch mooie en vooral kwaliteitsvolle foto’s, is Sophie ook écht een heel erg aangenaam en amusant persoon, met het hart op de juiste plaats! Ondanks mijn vervelende, niet meewerkende paard, hebben we er door Sophie haar engelengeduld en humor toch een geslaagde shoot van kunnen maken! Ik ben zéér tevreden! Een echt toppertje in haar vak! Thanks gurll!

Aimée Joris

Sophie heeft niet alleen talent voor fotografie maar ook een groot hart voor mens en dier. Dat vertaalt zich in haar werk. Met veel geduld en liefde maakt ze er iets prachtig van.

Leni Meerts